- Ürün Özellikleri
- Ödeme Seçenekleri
- Yorumlar (0)
- Tavsiye Et
-
Kore mutfağının vazgeçilmez soslarından biri olan Gochujang; acı kırmızı biber (chili-çili biberi), nişastalı pirinç unu, tuz, fermente edilmiş soya fasulyesi sosu (Ganjang-2) ve buğday tohumunlarından elde edilir. Geleneksel olarak bu çeşni, büyük Jangdok adı verilen kavanozlar içerisinde fermente olması için aylarca bekletilerek hazırlanır.
İçindekiler; Nışasta Şurubu (mısır) Değişen Miktarlarda Baharatlar: Kırmızı Biber, Kırmızı Biber Tozu Arıtılmış Su Buğday Unu (Glüten İçerir)Buğday Tahılı (Glüten İçerir) Tuz , Etil Alkol (Buğday) Değişen Miktarda Sarımsak ve Soğan Tozu, Yağsız Soya Unu Karışık Pirinç ve Buğday Unu Aroma Arttırıcı:Monosodyum Glutamat , Maya Aspergillus Oryzae (Koji starter) İçerir.
Yurt İçi Kargo
Türkiye'nin her yerine kargo imkanı
Güvenli Alışveriş
Alışverişinizi daha güvenli yapabilmeniz için coshop.com.tr
SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.